Режим на развитие на драгажната индустрия

2021-05-01

1. Насърчаване на информационната интеграция посредством информационни технологии

(1) Изпълнение на дигитален проект за всмукване на драгачи. Енергично насърчавайте изграждането на платформа за обмен на информация за проектиране, производство и управление, започнете от основното производство, проектиране и управление на корабостроенето и постепенно установете системата за интеграция на информация за целия процес на корабостроене по планиран и стъпка по стъпка начин, така че за реализиране на интеграцията на проектирането, производството и управлението и интегрирането на индустрията за оборудване и покрития на черупки.

(2) Подобряване на степента на интеграция на информацията. Укрепване на информационната интеграция междуфреза засмукващ драгакорабостроителница и корабостроителница, корабостроителница и Институт за проектиране, корабостроителница и доставчик, постигат високата интеграция на информационния поток, логистиката и потока на стойността чрез отдалечена съвместна мрежова технология и постепенно реализират безпроблемната цифрова връзка на регионалната информация за проектиране, производство и управление.


2. Насърчаване на развитието на свързаните с тях производствени технологии за съкращаване на корабостроителния цикъл

(1) Ще извършим метода на корабостроене по секции. В комбинация с техническа трансформация е необходимо да се определи специална производствена площадка за сглобяване на блокове, оборудване на оборудване за изкоп с голям тонаж, внедряване на корабостроене на сглобяване на блокове, разширяване на броя и теглото на сглобяването на блока, намаляване на натоварването на натоварването на блока в док (платформа), и играят пълна роля в ролята на док (платформа) основните производствени ресурси.

(2) Develop unit assembly, pre outfitting and modular technology. It is necessary to vigorously promote the outfitting technology of engine room basin and superstructure integral excavation equipment, so as to shorten the dock (platform) installation time. In accordance with the principle of moving forward outfitting operation, it is necessary to promote the pre outfitting technology of subsection and general assembly, so as to improve the installation integrity of subsection and general assembly before docking (platform) and фреза засмукващ драга before launching.

(3) Разработване на технология за прецизно корабостроене и покритие. Необходимо е да се популяризира технологията за прецизно управление и контрол на корабостроенето и да се замени надбавката с компенсация, така че да се осъзнае неприемливото носене на док (платформа). Посредством подобряване на качеството на експлоатация на производствената линия за предварителна обработка на стомана и проследяващо покритие, обемът на подсекционната работа по вторично обезпрашаване трябва да се намали и ефективността на покритието да се подобри.

(4) Укрепване на изследванията на процеса на сглобяване на док (платформа) нафреза засмукващ драга. Около ключовите връзки на бързото натоварване, тандемно (паралелно) корабостроене, скеле, инструментално оборудване, изпитване на херметичност, заваряване и т.н., новата технология и метод на производствофреза засмукващ драгакоито могат да подобрят ефективността на производството се разработват и прилагат.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy